Dantel,dantel modelleri,dantel örneği,dantel örnekleri,dantel oya,dantel işleri

23 Ağustos 2009 Pazar

Kışa hazırlık yavaş yavaş başladı ve turşularda mutfağımızdaki yerlerini almaya başladılar
bende geçen hafta pazarda satılan o tazecik biberlerden alıp turşusunu kurdum hazır satılanların tadını pek beğenmiyorum evde yapılan herzaman daha güzel oluyor
acısız yemek düşünemiyorum kesinlikle
Yapılışı ise: biberlerimizin saplarını temizleyip bir güzel yıkıyoruz
kavonozun içine elimizle bastırarak yerleştiriyoruz
bir diş sarımsak koyuyoruz ve şişemizin aldığı kadar üzüm sirkemizi ekliyoruz üzerinede bir tatlı kaşığı tuz atıp,ağzını sıkıca kapatıyoruz ve turşumuz
15-20 gün sonra sofralarımızda yerini almaya başlıyacak.

0 Yorum yapıldı

Yorumunuzu bırakın