Dantel,dantel modelleri,dantel örneği,dantel örnekleri,dantel oya,dantel işleri

19 Şubat 2009 Perşembe

Burçların cinsel uyumu

Burç Uyumları

KOÇ BURCU

KOÇ ile KOÇ : Cinsel çerçevede olacak şey,kadının erkeğe hükmetmesidir.Koç kısa bir süre sonra bu rolden rahatsız olacaktır.İkisi arasında,hakimiyeti ele geçirmek için bir rekabet başlayacaktır ve bu da ateşli tartışmaların sayısını artıracaktır.Sonuçta , yatak odasında heyecan uyandırmayan bir uyumsuzluk ortaya çıkacaktır.Başlangıçta umut verici bir ilişkidir,ancak evlilikle sonuçlanma ihtimali düşüktür.


KOÇ ile BOĞA : Boğa tahrik olduğunda sevişmek ister.Pek nadiren heyecan duyan Boğa nın ihtiyatlı ağır kanlılığı,can sıkıcı olacaktır.Eğer Boğa dizginlerini Koç a verirse,birlikte cinsel zevkin değişik yollarını keşfedebilirler.Aksi takdirde,istenen dengeyi kurmak zor olacaktır.oldukça sürtüşmeli bir macera doğrusu.Uzun vadede de gerçekten birbirlerine uymadıkları ortaya çıkacaktır.


KOÇ ile İKİZLER : Bu birleşme heyecan verici olabilir.Çünkü her ikisi de hareketli,dışa dönük ve keşfe açıktırlar.Koç un hükmetme eğilimini İkizler in kurnazlığı frenler.İkizler cinsel yasaklara tahammül edemez.Ama bu fazla enerjiyi harcayacak başka çıkış yolları arayabilir. Aralarındaki aşk macerası,İkizler dalaverelerini başarıyla devam ettirebildiği sürece yürür.Evlilik,İkizlerin durulmasını sağlayabilirse başarılı olabilir.


KOÇ ile YENGEÇ : Bu iki burç arasında genellikle güçlü bir cinsel çekim görülür.Sorun,aralarındaki tutku bittiğinde geriye çok az şeyin kalmasıdır.Koç yeterli tatmini bulamaz ve ufak tefek şeyler yüzünden kavga etmeye başlarlar.Yapısal uyumsuzlukları,yatak odasında başka uyumsuzluklara dönüşür.Aşk maceralarının ilk perdesi dalgalı bir denizken,evlilikleri korkunç bir kasırga olmaya mahkumdur.


KOÇ ile ASLAN : Atılgan Koç un dengi olan Aslan açık ve dışa dönük cinselliği ile tamamen evliliğe adaydır.Aralarındaki seks yalın ve dolaylıktan uzaktır,ama bu ateşli olmadığı anlamına gelmez.Koç,Aslan ı fiziksel performansından dolayı övmeyi unutmamalıdır.Aslan da Koç un kalıtımsal hükmetme eğilimini unutmayıp O nu fazla kısıtlamaktan sakınmalıdır.Bunun dışında tüm işaretler iyi yöndedir.


KOÇ ile BAŞAK : Koç un cesareti,çekingen Başak ın ilgisini hemen çeker.Oysa,ikisinin cinsel kişilikleri birbirlerinden o kadar farklıdır ki,her ikisinin de hatırı sayılır derecede hoşgörü göstermesi gerekecektir.Koç,Başak ın ince,sessiz ve kontrollü oluşuna büyülenir.Başak,Koç un sevişmeyle ilgili aşırı düşüncelerini onaylamaz.Aşk maceraları dönem dönem eğlenceli olacaktır ama başarılı bir evlilik ihtimali yüzde elliden fazla değildir.


KOÇ ile TERAZİ : Kısa süreli bir çekim yaşayabilir.Koç un atılganlığı,Terazi nin gizli kalmış kuralsızlık damarını ortaya çıkartabilir.Her ikisi de cinsel hazza düşkündürler ama Koç muhtemelen çok çabuk,çok ileri gitmek isteyecektir.Terazi idealist olmaya eğilimlidir ve gözü açılabilir.Cinsel yaşamlarında,detayları incelikle uygulamalıdırlar.Tatmin edici bir fiziksel birleşme,aşk macerası için yeterli olabilir ama evliliği başarıya götüremez.


KOÇ ile AKREP : Seks kışkırtıcı olacağı gibi,hayal kırıklığı da yaratabilir.Bunların her ikisi de mümkündür.Her ikisi de harekete düşkün ve fiziksel enerjiyle donatılmış kişilerdir.Ancak her ikisi de bağımsızlıklarına ve kontrolü ellerinde tutmaya meraklıdır.Onların mutluluklarını koruyacak olan ortak tutkuları bile uzayıp giden tartışmaları aşamayabilir.Akrep in kıskançlığı da tehlike oluşturmakta.Tutarsız bir aşk macerası ve alışılmadık bir evlilik olacaktır.


KOÇ ile YAY : İkisi de biraz mücadelecidir,bu yüzden cinsel arenada birçok çatışma olacaktır.Koç un iyimserliği ve ince mizahı Yay ın huysuzluk eğilimini yok edebilir ve sevişmeye oyuncu bir yaklaşım kazandırabilir.Yatak odası arkadaşlığı,ilişkinin geri kalanına da iyilik dolu bir görüntü kazandırabilir.Güzellik dolu bir aşk macerası.Evliliğin,mutluluğu, fiziksel isteklerin tatminine sıkı sıkıya bağlıdır.


KOÇ ile OĞLAK : Koç ileriye bakar ve gelecektekileri yaşamak için sabırsızlanır.Oğlak,daha çok namus kumkumasıdır.Oğlak,tek bir şekilde ve hatta belirlenmiş bir zamanda cinsel ilişkiye girmeyi tercih edebilir,tutkuları da sınırlıdır.Gene de Koç,Oğlak ın hesaplarını bozup,seks partnerinin güçlü libidosunu uykudan uyandırabilir.Bu olabiliyorsa,iyiye alamettir.Evliliğe,kısa süreli bir aşk macerasından daha uygun bir ikili.


KOÇ ile KOVA : Fiziksel ilişki hem enerji dolu hem de yaratıcı olacaktır.Koç un ilişkiye hakim olması daha muhtemel,çünkü Kova yapı olarak daha pasiftir.Kova,çıkarlarına pek uygun görmediği için egemenlik altına girmeyi kabul etmeyeceği gibi teslim de olmaz.Koç un,duygusal yönden hayalci olan Kova yla başa çıkabilmek için inceliklere başvurması gerekir.Alışılmamış,olaylı ve karşılıklı anlayış bahşeden bir aşk macerası.En mutluluk verici ilişki.


KOÇ ile BALIK : Koç Balık ın yatak odasında vücudunu kullanmaktaki sezgisel davranışlardan fazlasıyla etkilenir.Koç un canlılık veren güveni,Balık ı çekingen kabuğundan çıkarır.Balık ın cinsel fantezileri uygulamaya konulduğunda,oldukça kışkırtıcı olabilir.Yapısal farklılıkları üzerinde çalışırlarsa hem aşk macerası hem de evlilik için iyi bir ilişki olarak görünüyor


BOĞA BURCU


BOĞA ile KOÇ : İki farklı kişilik.Boğa acele etmeyi sevmez ve Koç un cinsel kaynaklı sabırsız tavırlarına sırt çevirir.Ayrıca Boğa cinsel yaşamda yaratıcı değildir.Eğer Koç heyecanını O na da aşılayabilirse, o zaman ayak uydurmak için hayli çaba gösterecektir.Aşk ilişkileri gelişmelere açıktır; ancak,evlilikte Boğa,Koç un her fırsatta yapacağı kaçamaklara göz yummayı öğrenmelidir.


BOĞA ile BOĞA : Sekste her zaman uyumlu değildirler.Kadın daha duygusal bir aşkı arzularken, erkek daha bedensel istekler peşindedir.Bu erkek,aslında erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi tercih eder ve gözü dışarıdadır.Boğa kadınıysa,aldatılmak ve ihmal edilmekten nefret eder.İlişkileri zevk verici olabilir ama evlilik falları biraz karışık.


BOĞA ile İKİZLER : Çift kişilikli,değişken ve çok yönlü İkizler ,,sabit ve inatçı Boğa ile taban tabana zıttır.İkizler in sanatçı ve yaratıcı yapısı,Boğa nın ilgisini çeker.Boğa nın sükuneti de İkizler etkileyebilir.Gene de İkizler,Boğa nın ağır kanlı hareketlerine ve önceden programlanmış rahat tekniklerine sinirlenir.Ne güçlü bir ilişki ne de sağlam bir evlilik mümkün.


BOĞA ile YENGEÇ : Boğa için,Yengeç romantik ve tatmin edici bir partnerdir.Yengeç in hareketliliği Boğa nın durgunluğunu bozmaz.Bu amaçlı durgunluk,Yengeç in seks konusundaki geciktirme eğilimine sağlam bir dayanak oluşturur.Her ikisi de tutkulu ve heyecanlı bir yaşam sürme arzusundadırlar.Eğer fiziksel yaşamlarında uyumu yakalayabilirlerse,tatmin edici bir ilişkileri ve mutluluk dolu bir evlilikleri olur.


BOĞA ile ASLAN : Boğa,Aslan ın büyüklük kompleksiyle birlikte yaşamayı öğrenmelidir.Aslan, sevgilisinin hayatının merkezi olmayı bir hak meselesi olarak görür.Ama aynı zamanda neşeli ve vericidir.Boğa ise tembelliğe ve bencilliğe eğilimlidir.Cinsel alanda bazı şikayetler olacaktır.Sevişme zamanını ve süresini Aslan belirlemelidir.Müşkülpesent Aslan ilişkide sorun çıkarabilir.Uzun vadede de iyi bir birleşme olmaz.


BOĞA ile BAŞAK : Bedensel zevklere daha düşkün olan Boğa,Başak ın katı kurallar koyma eğiliminden rahatsız olabilir.Sevişme konusunda Başak sade bir yol izleyecek ve eşi memnunsa çılgınlıklara kalkışmayacaktır. Boğa nın sadeliğe itirazı yoktur fakat aman vermeyen cinsel istekleri Başak ı yorabilir. Bunun dışında , aralarında pek sorun çıkmaz. İyi bir ilişki,cinsel uyum sağlandığı takdirde de yürüyebilecek bir evlilik gibi görünüyor.


BOĞA ile TERAZİ : Terazi,aralarındaki cinsel yaşama duygusal bir ılımlılık ve her türlü fiziksel sorunu çözümleyebilecek bir yoğunluk katacaktır.Gene Terazi ilişkiyi hareketlendirmek ve tatminkar kılmak için büyük çaba harcayacaktır.Boğa da bu çabaya katıldığında,ortaya doyumlu bir cinsel yaşam çıkacaktır.Yatak odasında önderliği Boğa alabilir.Sempatik bir ilişkisi ve kalıcı bir beraberlik yaşama ihtimalleri yüksektir.


BOĞA ile AKREP : Ortak noktaları cinsel iştahlarıdır.Her ikisi de dış dünyayla pek ilgili değildirler.Boğa kızdığında inatçı olabilir.Akrep kızdığındaysa,Zodyak ta ki bütün burçların çekinmesi gereken biri olur.Ateşli bir aşk ilişkisi muhtemeldir.Evlilik ise derin bir hoşgörüyle mümkün olur.


BOĞA ile YAY : Buradaki tehlike,Boğa nın ,bağımsız Yay ı dizginlemek isteyecek olmasıdır.Bu, boş bir çaba olur.Seks meraklısı Boğa,Yay ın cinsel gücü sayesinde tatmine ulaşabilir.Ama Yay ın mümkün olan her yerde aşk yapmaya zorlamasından da rahatsız olacaktır.Beraber eğlenceli vakit geçireceklerdir.Ancak tasasız Yay iyi bir eşten çok,iyi bir aşıktır.


BOĞA ile OĞLAK : Eşit derecede cinsel arzu duyarlar.Sınırsız ve alışılmadık tarzda seks istemezler.Boğa,Oğlak ın beklentileri konusunda ketumluğundan hoşlanmayabilir.Oğlak da , Boğa nın her istediğini elde etme çabasından hoşlanmayabilir.Bu iki burç arasında pek "romantik bir aşk" görülmez,ama cinsel bir aşk ve uzun vadeli bir yatak arkadaşlığı mümkündür.


BOĞA ile KOVA : Düşünceyle daha ilgili olan Kova,aşkın fiziksel yönüne Boğa kadar düşkün değildir.Kova kafaca birleşmeyi tercih eder.Bu tür bir aşk ise Boğa nın tutkularını gidermeye yetmez.Bunun yanı sıra Kova,Boğa nın beklentilerini fazla bulabilir.Gene de Kova,erotik teknikler keşfetmekten hoşlandığı için Boğa nın ilgisini çekebilir.Rastgele bir ilişki,umut vadetmeyen bir evlilik.


BOĞA ile BALIK : Balık cinsel konuda uçarı ve ne yapacağı önceden bilinmeyen bir yapıdadır. Boğa,bunu başa çıkılması zor bir durum olarak görebilir.Fantezilerini dışa vurmasına yardım ederek,dikkatli ve yerinde cesaretlendirmelerde bulunarak Balık ın alıcılığını artırmak mümkündür. Cinsel yaşamlarındaki başarı Boğa ya bağlıdır.Ateşli bir aşk ilişkisi ve doyumlu bir evlilik yaşama ihtimalleri yüksektir.


İKİZLER BURCU


İKİZLER ile KOÇ : Her ikisi de canlı,coşkulu ve cinsel yaşamda çeşitlilik meraklısıdır.Yatak odasında kolay kolay sıkılmayacaktır.Koç,İkizler in ihtiyacı olan sağlam yönlendirmeyi verebilecek niteliktedir.İkizler in sıkça yaptığı nazlar Koç u sinirlendirmek yerine,tahrik edecektir.Kısa süre için harika bir ikili.İlişkilerinin uzun süreli bir aşka dönüşme şansı da yüksek.


İKİZLER ile BOĞA : Kıskanç ve sahiplenici Boğa,flört etmekten hoşlanan İkizler i elde edemez.İkizler Boğa nın kısıtlayıcı tavrından nefret edecek ve kaçmaya çalışacaktır.Cinsel açıdan İkizler,Boğa yı fazla durgun bulacaktır ; buna karşılık Boğa,İkizlerde ihtiyacı olan güveni bulamaz.Eğer bu iki burcun uygun olmadığını düşünüyorsanız,çok haklısınız ! Kısa süren mutsuz bir beraberlik muhtemel sonuçtur.


İKİZLER ile İKİZLER : Eğer sürerse çok eğlenceli bir ilişki olacaktır ama pek çabuk sallantıya girebilir.Geçici bir cinsel çekim dışında,bütün veriler doğrudan bir kaosa işaret ediyor.Her ikisi de flört etmeye düşkün,atılgan ve kolayca sıkılan tiplerdir.Fırtınalı bir aşk ve muhtemelen felaket bir evlilik olacaktır.Nadir durumlarda bu ilişki yürüyebilir.,ama oldukça ilginç bir çift olacaklarını tahmin edersiniz sanırım.


İKİZLER ile YENGEÇ : Bu ikilinin ilişkisi daha baştan tehlikelidir.Yengeç fazla hassastır ve gerçek duygularını göstermekten utanır.İkizler aşkla oynarken , Yengeç aşkı ciddiye alır.Yengeç in övülerek içinin rahatlatılmasına ihtiyacı vardır.Oysa İkizler acımasızca dobra olabilirler.Bu yapısal farklılıklar,yatak odasında sık sık sorun yaratabilir.Aralarındaki ilişki gün geçtikçe kötüye gidecektir;evlilik ise gerçekten batmaya mahkum bir gemidir.


İKİZLER İle ASLAN : Geniş yürekli,cömert Aslan,İkizler in elinde şaşkın bir kediye döner ve bundan da hoşlanır ! İkizler cinsel oyunlarda çok yönlü ve zekidir.Aslan buna hayranlık ve sevgiyle cevap verecektir.Aslan,İkizler in kendi yolunu izlemesinden memnundur ; buna kusur bulmaz ve şüpheyle bakmaz.İdeal bir çift.Aşk ilişkileri heyecan ve eğlenceyle dolu olacaktır ve daha kalıcı bir ilişki için de yıldızları son derece parlak.


İKİZLER ile BAŞAK : Başak,İkizler i henüz büyümemiş bir aşık gibi ; İkizler de Başak ı,batağa saplanmış can sıkıcı biri gibi görür.Başak,cinsel davranışları konusunda sabit fikirlere sahiptir.Bu,İkizler i tereddüde düşürür.Tutku ateşleri sönmeye yüz tuttuğunda Başak İkizler e kusurlar bulup,O nu eleştirmeye eğilim gösterir.Böylece İkizler in gözü dışarıya döner ve değişiklik arayışına girer.yıldızları çapkın aşıklar olarak,uzak geleceğe pek güvenmemelidirler.


İKİZLER ile TERAZİ : Çekici ve ilginç bir ikili.Her ikisi de sevgi doludur ve sevişmeleri ateşli olacağa benzer.İkisi de kıskançlık ve sahiplenmeden uzaktır.Yapıları birbirlerini durgunlaştırmaya müsaittir.Aralarındaki ilişkiden zevk alacaklardır.Evlilikte,özellikle Terazi ev bütçesine dikkat etmesi için İkizler i ikna edebilirse,mutlu bir yaşamları olur.


İKİZLER ile AKREP : Cinsel açıdan uyumludurlar ancak bu ikili fiziksel çekimin her şey olmadığını kanıtlar gibidir.Akrep kıskanç,İkizler ise vefasızdır.Akrep dizginleri fazla çekerse, İkizler şaha kalkacaktır.Tutkulu bir dönemden sonra,ilişki tatsızlığa hatta düşmanlığa dönüşecektir.Evlilik ise ancak istisnai bir çiftin yürütebileceği türdendir.


İKİZLER ile YAY : Her ikisi de huzursuz,değişken ve sevgilerini belli etmeyen kimselerdir.İkizler,Yay ın yatak odasındaki performansını eleştirmeye eğilim gösterecektir.Bu ilişkide başka zayıf noktalarda vardır.Ama aralarındaki güç kaynağı,ikisinin de talepkar olmamaları ve birbirlerini sahiplenmemeleridir.Aralarındaki macera bir anda başlayacak ve aynı şekilde son bulacaktır.Evlilik için her ikisinin de çaba göstermesi gerekir.Ancak bunu başarabilirlerse,mutluluk dolu bir evlilikleri olabilir.


İKİZLER ile OĞLAK : Tutucu,ağır başlı ve evine düşkün Oğlak için,İkizler fazla serbest,sabırsız ve bağımsızdır.İkizler in bazı cinsel davranışları ciddi Oğlak a utanç verici gelebilir.Oğlak ın fiziksel ihtiyacından daha fazla endişe duyduğu konular vardır : İş,Para,kariyer gibi.Bu yüzden Oğlak,İkizler in dağınık zihinli olduğunu düşünür.Aralarında bir aşk ilişkisinin olması mümkünse de,başarılı bir evlilik yapmaları "aşk her şeyi yener" sözünün kanıtlanmasına bağlıdır.


İKİZLER ile KOVA : Duyarlı İkizler,Kova nın fantezilerini anlar ve takdir eder.Maceraperest ve yaratıcı iki aşık haline gelebilirler.Bu ilişkinin özelliği önceden kestirilememesidir.Aşk macerası her an yumuşak geçmese de heyecan verici ve mutluluk dolu olabilir.İlişkileri bitse bile arkadaş kalacaklardır.Evlilikleri,aralarındaki tutkuyla değil sevgiyle dikkat çekecek,rahat ve zevkli geçecektir.


İKİZLER ile BALIK : yeni cinsel şekiller düşünmede,uygulamadan daha iyi olacaklardır.Balık,deneyimlerden zevk almaya düşkün İkizler için biraz fazla duygusaldır.Bu durum da İkizler,kendi çizgisinde devam eder.Bu,bir tür şüphe ve güvensizlik ortamı yaratır.İkisi arasında gerçek bir sevgi olabilir ama güvensizlik,ilişkilerine zarar verecektir.Riskli bir aşk macerası,mutsuz bir evlilik.

YENGEÇ BURCU


YENGEÇ ile KOÇ : Daha gelenekçi Yengeç için,Koç biraz fazla maceracıdır.Ama ilk başta güçlü bir cinsel çekim yaşanabilir.Zaman içinde Koç,Yengeç in kıskançlık duygularını kabartabilir.Ayrıca Yengeç,Koç un sivri dilinden de çok çekebilir.Zaten Yengeç in sahipleniciliği, Koç a baskı gibi gelecektir.Zor bir ilişki,evlilik ise kayalara toslayacaktır.


YENGEÇ ile BOĞA : Yengeç bu beraberliğe duyarlılık ve yaratıcılık katacaktır.Her ikisi de tutkuludur ve mutlu olmak için evden dışarıya çıkmalarına gerek yoktur.Boğa;Yengeç in değişken ruh halini anlayabilir ve çıkacak sorunları yumuşaklıkla çözer.Boğa dikkatli olursa,Yengeç ten nezaket görür.Her ikisinin de ihtiyaçlarını karşılayan bu ilişkinin,eğlenceli bir beraberlik ve başarılı bir evlilik getirmesi çok büyük olasılık.


YENGEÇ ile İKİZLER : Havai,hoppa ve eğlence-sever İkizler,Yengeç in güvensizlik duygusunu iyice vahimleştirecektir.İkizler in yol yordam bilmeyen cinsel enerjisi de Yengeç e sorun ve hayal kırıklıkları yaşatacaktır.Yengeç kıskançlaşacak ve İkizler in faaliyetlerini kısıtlamaya kalkacaktır ki,İkizler bundan nefret eder.Fazlasıyla duygusal bir ilişki.Daha uzun süreli bir beraberlik ise,temel farklılıklarından kaynaklanan fırtınalar koparacaktır.


YENGEÇ ile YENGEÇ : Birbirlerine çok fazla benziyorlar ; bu da mutluluk getirmez.Her iki taraftaki duyarlılık bolluğu,duygusal sorunlar yaratacaktır.Yatak odasına her ikisi de yöneten taraf olmak ister.O zaman da eleştiri ve kavgaların ardı arkası kesilmez.Fakat fiziksel açıdan birbirlerini çekerler ve ilişkinin başı oldukça şehvet yüklü olabilir.Evlilik için ise,karşılıklı anlayış mutlak şarttır.


YENGEÇ ile ASLAN : Aslan , Yengeç in değişken ruh halini dengeleme eğilimindedir.Aslan sevgide cömerttir ve bu tutumu,O nun güvenlik ihtiyacını giderir. Öte yandan,Aslan ın da bol bol övülmeye -özellikle cinsel becerisi konusunda- ve hayran olunmaya ihtiyacı vardır. Ayrıca hükmetmek ister. Yengeç teslim olup, Aslan ın ihtiyaçlarına cevap verirse, tutkulu bir ilişki ve çok başarılı bir evlilik olabilir.


YENGEÇ ile BAŞAK : Başak ın pratik ve hoş yapısı bu ilişkiye renk katar.Yengeç,duygularını belli etmeyen Başak a oranla fazla hassastır ancak gene de çok sıcak ve sevgi dolu bir ilişki geliştirebilirler.Alev alev yanmasalar da cinsel açıdan gayet iyi anlaşırlar.Tek sorun her ikisinin de fazla utangaç,çekingen ve durgun olmasıdır.İyi bir ilişki,muhtemelen rahat bir evlilik.


YENGEÇ ile TERAZİ : Yengeç in değişken ruh hali,Terazi için anlaşılması zor bir şeydir.Terazi nin ilgisizliği de Yengeç in iyice güvensiz ve huzursuz olmasına yol açar.Aslında,Yengeç in değişken ruh hali Terazi için çekicidir fakat Terazi sorunlardan uzak durmak ister.Yengeç in sevgisi yara alırsa,sorunlar başlayabilir.Terazi başka ilişkiler aramaya başladığında bitiş çizgisine gelinmiş demektir.İlişki mümkün ,ancak evlilik riskli.


YENGEÇ ile AKREP : Akrep in gücü,koruma ve hükmetme ihtiyacı,tam Yengeç in aradığı şeydir.Cinsel ilişkide Yengeç daha duyarlı,Akrep daha tutkuludur.Ama Yengeç in memnun etme isteği,bu alandaki sorunları aşmaya yardım eder.Akrep in şiddetli kıskançlığı dinecektir,çünkü Yengeç beraber olduğu kişiye sadıktır.Aşkları her geçen gün derinleşecektir ; ilişkileri çok iyi bir evliliğe doğru yol alır.


YENGEÇ ile YAY : Bu ikilinin amaçları ve istekleri taban tabana zıttır.Yay ın gözü dışarıdadır ve cinsel bağlarla bağlanmak istemez.Yengeç sevgide,Yay ın veremeyeceği ölçüde güvenlik ister.Yengeç gelecek için yaşar,Yay ise o günü,o anı yaşar.Yay ın canı sıkılıp da yeni ufuklara doğru yol aldığında,Yengeç çok incinecek ve acı çekecektir.Her hangi bir ilişki söz konusu olamaz.


YENGEÇ ile OĞLAK : Oğlak,Yengeç in istediği sevgiyi bütünüyle veremez.Çünkü ilgilendiği pek çok şey vardır.Gene de,bu iki burç arasında çok güçlü bir cinsel çekim vardır.Oğlak ın çıkarcılığı ve mesafeliliği ortaya çıkana kadar,ilginç bir yatak arkadaşlığı olacaktır.Tutarsızlığı ile dikkat çeken bir ilişki,umut vadetmeyen bir evlilik.


YENGEÇ ile KOVA : "Yalnız Kurt" Kova,Yengeç in savunmasız egosunu çok fazla incitir.Yengeç durgun ve sebatkardır,Kova ise maceracı.Kova duygusal isteklere sırt çevirecektir.Bu da Yengeç i mutsuz eder.Kısa süreli bir yatak odası heyecanı olabilir ; ancak oturma odasına geçince ilişki sona erecektir.


YENGEÇ ile BALIK : Cinsel açıdan iyi bir ikili.Her ikisi de fazlasıyla sevgi dolu ve duyarlıdır.Egolarının ihtiyaç duyduğu desteği birbirlerine vereceklerdir.Yengeç büyük bir olasılıkla yönetimi ele alır.Çünkü Balık sevişmede biraz tuhaftır.Hiçbir kavgaları uzun sürmez.Çoğu da yatakta kolayca çözülür.Hem kısa,hem de uzun vadede çok güzel günler -ve geceler- geçirebilecek , uygun bir çift.

ASLAN BURCU


ASLAN ile KOÇ : Sekse duydukları büyük ilgi sayesinde bu ikili çok iyi anlaşır.Her ikisi de yapı olarak ateşli ve tutkuludur.Koç un önder olma merakı Aslan ın hükmetme isteğiyle çatışır.Gene de cinsel ilişkilerindeki büyük uyum öteki konulardaki sorunları çözebilir.Keyifli bir ilişki,hoş bir evlilik.


ASLAN ile BOĞA : Bu romantik ikili,birbirlerine düşman birer savaş tanrısına dönüşebilirler.Her ikisi de,işlerin kendi istedikleri gibi yürümesinde fazla sabit olabilirler ve bu istek çatışması bir patlayıcı madde kadar tehlikeli olabilir.Sevgi dolu bir cinsel beraberlik kurmaları mümkün ama coşkulu bir Aslan,Boğa nın her dakika cüzdanına bakmasına sinir olacaktır.İlişki yürüyebilir ama kalıcı bir birlikteliğe şüpheyle bakmak yerinde olacaktır.


ASLAN ile İKİZLER : Aslan uyumlu ve hoşgörülüdür ; ancak boynuzlanmak Kral imajına ters düşer.Bu yüzden İkizler akıllı davranmalıdır.Gerçi İkizler in insanlarla anlaşmak için kullandığı içgüdüsel yollar,bu ilişkide de işe yarar.İkizler insanı Aslan ı heyecanlandıracak,büyüleyecek,bazen de deliye çevirecektir.Aslan daha güçlü olan kişiliği sayesinde,çaba harcamadan dizginleri eline alacaktır.Eğlenceli bir ilişki,hoş bir evlilik.


ASLAN ile YENGEÇ : Aslan,derinlik isteyen Yengeç e oranla daha yüzeysel bir ilişki ister.Yengeç,cinsel tutkudan fazlasını arzulayacaktır.Ona göre bir ilişkide tutarlılık,kalıcılık ve aşkı gösterecek ufak tefek davranışlar olmalıdır.Aslan ona bunları verir ama karşılığında Yengeç in aşkını ve hayranlığını sunmasını bekler.Bu olduğu takdirde,yıldızlar onlara mutluluk ışıkları saçar. Olmadığındaysa fena.


ASLAN ile ASLAN : Her yerde olduğu gibi yatak odasında da Aslan birinci tekil şahısta düşünmeye eğilimlidir.İki "ben",bir "biz" olabilir mi?Kral ve Kraliçeler kendilerinden genellikle "biz" diye bahsettiklerine göre,neden olmasın?Bu ikili romantik ve cinsel yönden uyumludur.Her biri ötekinin parlamasına izin vermeli ve gerektiğinde spot ışıklarını paylaşmalıdır.Bu,elbette her zaman mümkün olmayabilir.Ama olduğunda da Yaşasın Kral!Yaşasın Kraliçe!


ASLAN ile BAŞAK : Aslan ın cinsel tepkiselliği yatak odasında sorun yaratabilir.Aslan ın kralvari harcamaları,tutucu ve tutumlu Başak ın içinden bir şeylerin kopmasına neden olabilir.Başak hükmedilmek istemezken,Aslan hükmetmekten başka bir şey istemez.Eğer Başak eleştirilere başlarsa, Aslan da kükremeye başlar.Gelgeç bir ilişki olabilir.Evlilik mi ? Aman ha!


ASLAN ile TERAZİ : Aslan ın sekse yaklaşımı Terazi ninkinden daha fiziksel ve dolaysızdır.Ama doğru bir yaklaşımla,Terazi kolayca ateşlenebilir ve böylece her ikisi de eğlenceli vakit geçirirler.Uyumlu Terazi,Aslan ın yatak odasındaki becerilerine gerekli saygıyı göstermeyi ihmal etmemeli ve dilini biraz tutmayı öğrenmelidir.Aslan da,öfkesini dizginlemelidir.Bunun haricinde,güzel bir beraberlik ve muhtemelen dayanıklı bir ilişki.


ASLAN ile AKREP : Yatak odasında inanılmaz bir ateş,göz kamaştırıcı,parlak bir beraberlik.Bu durum,diğer konulardaki sorunların bir çoğunu çözebilir.Akrep in kıskanç öfkesi Aslan ı incitir.Ayrıca Akrep Aslan ın ihtiyacı olan saygı ve hayranlığı göstermez.Akrep sahiplenmeye çalışacaktır ; Aslan ise buna dayanamaz.Her ikisi de hükmetmeye çalışacaktır.İlişkileri heyecan verici olabilir ama evlilikten uzak durmalılar.


ASLAN ile YAY : Her iki burcun da aşkı macera gibi görmeye büyük eğilimi vardır.Dışa dönük ve ateşlidirler.Her ikisi de karşısındakini düşünmeden kendi cinsel ihtiyaçlarını gidermeye bakar.Her ikisi de sık sık cinsel birleşmeye girmek isterler.Yay,Aslan ı heyecanlandırıp tahrik eder ve Aslan,Yay dan bu burcun izin verdiği ölçüde sadakat görür.Çok eğlenceli bir ilişki ve mutlu bir evlilik garantidir.


ASLAN ile OĞLAK : Oğlak ın maddi yaklaşımı,Aslan ın savurgan ve iyimser kişiliğine engel teşkil edebilir.Aralarında temelden gelen farklılıklar vardır.Aslan ın parlaklığı bu ilişkide azalacak ve hatta tamamen sönecektir.Oğlak,Aslan kadar romantik ve duygusal değildir ve fazla talepkar da olabilir.Aslan ın aşırı harcamaları Oğlak ın canını sıkacaktır.Kısa bir ilişki hoş olabilir ama evlilik muhtemelen gerçekleşmez.


ASLAN ile KOVA : Kova,Aslan ın cinsel kişiliğinin ilgisini çeker ve sevişmelerine heyecan katar.Aslan,Kova nın çözümleme ve ortaya çıkarma eğilimine hem ilgi duyar,hem de kızar.Çünkü bu,Aslan ın kendi hükmetme gücüne duyduğu güvenin sarsılmasına yol açar.Aynı zamanda,yatak odasında Kova nın gelenekselin dışına çıkma isteği de Aslan ın sinirlerini bozabilir.Geçici bir seks arkadaşlığı,imkansız bir hayat arkadaşlığı.


ASLAN ile BALIK : Gösterişli,ateşli Aslan,utangaç ve içine kapanık Balık ın sinirlerini bozar.Aslan, Balık ın yatak odasındaki gizemini çözmeye pek meraklı değildir.Her ikisi de vermekten çok almaya düşkündürler.Başlangıçtaki tensel çekim gerçek bir patlamaya dönüşür.Balık en zayıf burçtur ve hiçbir şey için hırsının olmaması Aslan ı rahatsız eder.Balık somurttuğunda,Aslan ın gururu,ona sempati göstermesine engel olur.Zor bir ilişki,en mutsuz evlilik.

BAŞAK BURCU


BAŞAK ile KOÇ : Başak,atılgan Koç tan etkilenir.Ama,Koç un ateşli bir yatak arkadaşına ihtiyacı vardır ve Başak ın kısıtlamaları buna uygun davranmasına engel olur.Koç her zaman macera arar.Başak ise denenmiş doğru şeylere kilitlenmiş gibidir.Başak heyecan verici konuşmalardan,Koç heyecan verici uygulamalardan hoşlanır.Olamayacak bir ilişki gibi görünüyor ; evlilik ise kesinlikle cennet vadetmiyor.


BAŞAK ile BOĞA : Boğa acele etmeden ve yorulmadan seks yapmaktan haz duyar.Başak ise çözümler,inceler ve belki de eleştirir.Bunun dışında Başak,Boğa için ateşli olmasa da istekli bir yatak arkadaşıdır.Başka konularda gerçek bir uyum vardır.Her ikisi de maddiyatçı,pratik,etkileyici şeylere hayran birer ev kuşudurlar.Mutlu (heyecan verici olmamasına rağmen) bir ilişki,uyumlu bir evlilik.


BAŞAK ile İKİZLER : Cinsel olarak anlaşabilirler ; çünkü Başak bu konuda hiç bencil değildir.İkizler de genelde pek ateşli sayılmaz.Gene de İkizler in sevişme konusundaki tutumu daha girişkencidir ve Başak ın nazlarına gelemez.İkizler özgürlüğüne düşkündür ve Başak ın kontrol ve hükmetme arzusunu kabullenemez.Başak,İkizler i havai ve sorumsuz bulur.Mümkün bir ilişki ama evlilik defterine imza atılmamalı.


BAŞAK ile YENGEÇ : Başak, Yengec in ihtiyaç duyduğu duygusal güvenliği ve küçük sevgi gösterilerini ona verir.Yengeç in bağımlılığı, Başak ın korumacı tavrına fevkalade uyar. Yengec in hayal gücü Başak ı heyecanlandırır.Yengeç in karşısındakini memnun etme arzusu da ,Başak ın içine işler.Bu ikili,birlikte kabuklarından çıkıp,hayatın güzelliklerine varacaklardır.Ateşli bir ilişki,kalıcı bir evlilik.


BAŞAK ile ASLAN : Aslan sekse düşkündür.Başak ise otların arasında yuvarlanmaktansa,güvenlikte olmak ister.Bu durum ve Başak ın eleştirme eğilimi anlaşmazlıklara neden olacaktır.Başak ın maddeci ve ayakları yere basan tutumu da Aslan ın savurgan ve iyimser doğasıyla çatışır.Muhtemelen bir gecelik bir ilişki ve felaketle sonuçlanacak bir evlilik.


BAŞAK ile BAŞAK : Cinsel tutumları aynıdır ve aşk ilişkisini daha derin bir şeyin temeli olarak görürler: ömür boyu sürecek bir hayat arkadaşlığının.Yatak odasındaki talepler aşırı olmaz ama bu gene de şikayet ve eleştirilerin önüne geçemeyecektir.Başak bu konuda kendine hakim olamaz.Sıkı bir ilişki,fakat evliliğin iyi gitmesi,can sıkıntısının çok erken başlamamasına bağlı.


BAŞAK ile TERAZİ : Sevgi ve şefkat dolu Terazi,Başak ın soğuk ve çözümleyici davranışlarıyla altüst olur.Başak aşırı eleştiricidir ve bu da Terazi nin öz güvenini sarsabilir.Terazi nin havailiği,münasebetsizliğe en ufak tahammülü olmayan Başak ın hoşlanmadığı konulardandır.Bu iki burç arasında çok az ortak nokta vardır.Zor bir ilişki.Evliliğe ise niyetlenmemek en iyisi.


BAŞAK ile AKREP : Her ne kadar Başak,Akrep in cinsel ateşini söndürmeye eğilimliyse de , bu ikili temelde uyumludur.Akrep,Başak ın cinsel arzusunu kabartmaya çalışmaktan asla vazgeçmez.Başak da Akrep in niye bu kadar didindiğini merak edip durur : Sevgili oldukları kadar,arkadaş da olamazlar mı ? Eğer Başak uzlaşmaya yanaşırsa,Akrep de uslu duracaktır.İlginç bir ilişki ve kalıcı bir beraberlik için olumlu frekanslar.


BAŞAK ile YAY : Yay ın aşka dertsiz tasasız yaklaşımı,Başak ı çıldırtabilir.Başak ın güvenlik arayışı içindeki yüreği,bu ilişkide sızım sızım sızlayabilir.Yay;Başak ın ihtiyaçlarını anlamak için pek az çaba ya gösterir ya göstermez.Ayrıca Başak ın sekse karşı aşırı iffetli ve ihtiyatlı tutumu,Yay ı çileden çıkarır.Bu durumda Yay,kaçınılmaz olarak seksi başkalarında aramaya başlar.İkisi birlikte bir hafta sonu geçirebilirler ama bir ömür asla.


BAŞAK ile OĞLAK : Başak,cinsel açıdan Oğlak a çekim duyar ama havai fişeği her zaman ateş almayabilir.Başak,Oğlak ın yatak odası dışındaki ilgilerinde,ikinci planda kaldığını hissedebilir.Bu da bazı çatışmalara neden olur.Bunun haricinde,uyum içinde yürüyebilecek bir beraberlik.Her ikisi de çok pratik,duygusal yönden tedbirli,idareci ve düşünsel yönden aktifler.Biraz cansız bir ilişki ama iyi ve sağlam bir evlilik olacaktır.


BAŞAK ile KOVA : Her ikisi de aşkı fiziksel egzersizden çok,düşünsel bir uyum olarak görmek eğilimindedirler.Bu ideal ilişki,başka türlü farklılıklar yüzünden bozulur.Başak sekste pek düzenlidir,Kova ise uçarı.Başak Kova yı ihmalkar,Kova Başak ı hissiz bulur.Aşkları gün geçtikçe artmak yerine,azalmaya yatkındır.Gerçekçi bir ilişki,akılsız bir evlilik olur.


BAŞAK ile BALIK : Başak için,aşk ile güvenlik,fiziksel ihtiyaç ile düşüncesel uyum sıkı sıkıya bağlıdır.Balık için aşk,yaşamın,güzelliğin, Romantizmin ve duygusal heyecanın insanı bütünüyle saran büyüsüdür.Başak ın sekse dikkatli ve disiplinli yaklaşımı,Balık ın derin ve sınırsız arzuları söz konusu olunca,her şeyi altüst eder.Başak ın tedbirciliği birazcık olsun törpülenmezse,bu ilişki kısa süreli ve rahatsız bir birleşme ve mutluluk vadetmeyen bir evlilikle sonuçlanır.

TERAZİ BURCU


TERAZİ ile KOÇ : Gerginlik,bu ilişkinin kuyusunu kazacaktır.Koç saldırgan ve huzursuzdur.Terazi mükemmeli arar ve barışçı bir arkadaş ister.Yapılarındaki bu temel farklılık,kaçınılmaz kavgalara yol açacaktır.Gene de iyi bir cinsel beraberlikleri olabilir.İyi yatak odası,kötü oturma odası arkadaşlığı.Sıradan bir ilişki,sıra dışı bir evlilik.


TERAZİ ile BOĞA : Boğa,romantik Terazi için fazla mülkiyetçi ve dünyevidir.Terazi,pek kısa bir sürede kıskanç bir arkadaş kazandığını anlayacaktır.Ne var ki,fiziksel açıdan uyumludurlar.Bu da bazı şeyleri çözebilir.Terazi,makul ve anlayışlı oluşu sayesinde,Boğa nın kızgınlığını ve inatçılığını yener. Terazi nin gözünün dışarıda olması Boğa yı çıldırtır.Eğlence ve oyun dolu bir ilişki ; ancak uzun süre ayakta kalamayacak bir evlilik.


TERAZİ ile İKİZLER : Her ikisi de sevgilerini dizginleyemezler.Aşkları dünyayı yerinden oynata- bilir ama söz konusu ikili,bunu umursamaz.Gene de ideal bir ilişki.Her ikisi de ateşlidir ama ikisi de sahiplenme ve kıskançlık duygularından uzaktır.Birçok ortak yönleri vardır,yatakta da çok uyumludurlar.İyi bir ilişki,sıcak ve mutlu bir yuva.


TERAZİ ile YENGEÇ : Yengeç aşırı eleştirici olabilir,özellikle de Terazi nin aşırı harcamaları konusunda.Yengeç evine yakın olmaktan hoşlanır,Terazi ise gezip tozmaktan.Yengeç faydacı ve cimridir,Terazi ise atılgan ve savurgan.Pek uyumlu gözükmüyor,ne dersiniz?Derinden bağlanan,güvenilir Yengeç,Terazi nin yüzeysel duyguları ve tutarsızlığı karşısında dehşete düşer.Katlanılabilir bir ilişki ve katlanılamaz bir evlilik.


TERAZİ ile ASLAN : Bu ikili,birbirlerinin ihtiyaç ve isteklerine cevap verir.Aslan tutkulu,Terazi yapıcıdır.Ve her ikisi de sekse düşkündür.Yatak odalarına giden yol parlak yıldızlarla kaplı.Eğer egoları çatışırsa,Terazi teslim olacak taraftır.uyumlu Terazi için bu zaten fazla zor değildir.Strateji ve taktik silahlarıdır.Bu ateşli ilişki,tatlı ve sıcak bir evliliğe dönüşebilir.


TERAZİ ile BAŞAK : Başak kurallar kitabıyla yaşar.Otsa bu Terazi ye hiç uymaz.Başka kişilik farklılıkları da vardır.Tutumlu Başak,parayla seksten fazla ilgilenebilir.Terazi bunu bağışlanmaz bulur. Başak dırdırcı ve eleştirici hatta hükmedici olabilir.Terazi bundan nefret edecek ve mutluluğu başka yerlerde aramaya başlayacaktır.Belirsiz bir ilişki,olabilecek en kötü evlilik.


TERAZİ ile TERAZİ : Birbirlerine eşit tutkuyla bağlanırlar.Ortak pek çok noktaları vardır.Neşeli, sosyal,sevgi dolu bu insanlar uyuma ve güzelliğe de aşıktırlar.Ancak ilk heyecan geçtiğinde,büyük gerçek ortaya çıkar.Her ikisi de saklandıkları bulutların arkasından çıkarlar.Sevişmeleri mızmız bir nameye dönüşebilir.Yürüyebilecek bir ilişki.Ama evlilik için daha fazla olgunluk ve daha gerçekçi bir tavır gerek.


TERAZİ ile AKREP : Akrep,sakin Terazi için fazla kıskançtır.Akrep in bu dillere destan kıskançlığı,en ufak bir flörte bile izin vermeyecektir.Terazi nin seks konusundaki gelişigüzel tavrı,Akrep i çileden çıkarır.Akrep hükmetmelidir.Terazi ayak uydurmalıdır.Fiziksel çekimleri azımsanamaz ama bu manyetik alan ikisi arasında bir patlamaya neden de olabilir.Tutkulu,fırtınalı bir ilişki.Evlilik için de aynı şey geçerli.


TERAZİ ile YAY : Yay ın maceraya düşkünlüğü,Terazi yi asla sıkmaz.Terazi nin ufak tefek flörtlerini Yay hoşgörüyle karşılayacaktır,hatta eğlenecektir.İkisi de iyi bir yatak arkadaşıdırlar.Bu ilişkide sorun olabilecek şey,Yay ın uslanmak bilmez yapısı ve özgür kalma isteğidir.Terazi ise gerçek bir hayat arkadaşlığı ve evde sağlam bir temel arar.Bu konuları halledebilirlerse,hem kısa hem de uzun vadede iyi bir ilişki gibi görünüyor.


TERAZİ ile OĞLAK : Oğlak Terazi ye karşı güçlü bir fiziksel çekim hisseder.Terazi de Oğlak ın tasarruf anlayışını yararlı bulur.Fakat Terazi nin tembel davranışları Oğlak ın burnundan solumasına yol açar.Ve Terazi de Oğlak ın gizli çıkarcılığı karşısında düş kırıklığına uğrar.Oğlak,Terazi nin bu denli sosyal oluşundan hoşlanmaz.Bu ikili arasında, başarılı bir evlilik için olmaması gereken kişilik çatışmaları vardır.İlişkileri de kısa ömürlü olur.


TERAZİ ile KOVA : Bu ikilinin arasındaki uyum meşhurdur.Macera dolu bir yaşantı için Terazi,Kova yı arar.Sosyallikten zevk aldıkları için halka yönelik işlerde çalışacaklardır. Birçok arkadaşları vardır.Gene de kendi özel zevklerini tatmin etmek için yollar bulurlar.Güzel bir sevişmeleri olacaktır -yatağı yapmayı unutsalar da !- Seksi bir ilişki,heyecan verici bir evlilik.


TERAZİ ile BALIK : Karmaşık bir birleşim.Balık ın narinliği,hassalığı ve kendini adama duygusu Terazi nin hoşlanacağı şeylerdir.Ne var ki Balık,baskın burçlardan biri değildir ve ihtiyaç duyduğu önderliği Terazi nin ona sağlaması zordur.Terazi,bir süre sonra,Balık ın gına getiren bağımlılığından nefret eder.Balık da Terazi nin dış dünyaya duyduğu ilgiyi onaylamaz.Terazi hırçınlaşınca,Balık ın dünyası yıkılır.Hem ilişki hem de evlilik,üzüntüden başka bir şey getirmez.

AKREP BURCU


AKREP ile KOÇ : Son derece ateşli bir ikili.Sekste,Koç yenilikçi,Akrep canlı bir katılımcıdır.Ancak Koç,kıskanç Akrep e göre fazla havaidir.Her ikisi de ben-merkezci, dinamik ve hırslıdır.Aralarındaki çekim çok güçlü olsa da,bireycilikleri onları ayrılığa sürükleyebilir.Veriler kısa bir ilişki ve zor bir evliliğe işaret ediyor.


AKREP ile BOĞA : Yatakta,her ikisi de tutkulu ve dayanıklıdır.Eğer sabah hala birbirlerinden hoşlanıyorlarsa,aralarındaki uyuşmazlıklarını halletmelidirler.Akrep tembelliği sever ve para konularında hasistir.Boğa da uyuşuktur ancak kendi parasını harcamayı sever.Her ikisi de gururlu,inatçı ve hükmedicidirler.Cinsel arzularının uyuşması sayesinde iyi bir ilişki olabilir.Evlilik ise oldukça şüphe verici.


AKREP ile İKİZLER : Cinsel açıdan anlaşırlar.Ama olay bundan ibaret değildir.Her iki tarafında ödünlerde bulunması şarttır.Derin duygulu Akrep için İkizler her şeyi fazla hafife alıyordur.Akrep sabittir.İkizler ise değişken ve gezgin.İkizler zekidir,toplum içinde kendini göstermeyi sever.Akrep ise bunu vakit kaybı olarak görür.İnişli çıkışlı bir ilişki,zor bir evlilik.


AKREP ile YENGEÇ : Su grubuna mensup bu iki burç çok iyi anlaşırlar. Cinsel uyumları da iyidir : Akrep in tutkusu Yengeç te ateşli bir karşılık bulur. Fiziksel uyumları, her ikisi için de geçerli olan kıskançlık sorununu yenmeye yardım eder. Ancak, şiddetli bir fırtına patlak verirse, en iyisi oradan bir an önce uzaklaşmaktır. Ana hatlarıyla çok uyumlu, güçlü ve koruyucu bir beraberlik. İyi bir ilişki, mutlu bir evlilik.


AKREP ile ASLAN : Her iki tarafın ani öfkesi ve patlak veren anlaşmazlıklar şiddet kullanımıyla noktalanabilir.Bu ilişkide tutku hakimdir.Fiziksel olarak birbirlerine çekim hissederler ama Akrep, Aslan a gereken ilgi ve saygıyı göstermez. Bu durumda Aslan ın gururu kırılacaktır.Bir çok durumda, Akrep in kıskanç ve sahiplenici tavırlar sergilemesi de Aslan ı yaralayacaktır.Heyecan verici bir beraberlik olabilir ama uzun süreli bir aşk yıpratıcı olacaktır.


AKREP ile BAŞAK : Birçok alanda ilgileri ortaktır, ancak cinsel arena bunlardan biri değildir ne yazık ki. Bu da bir ilişkiyi yürütmelerini imkansız hale getirebilir.Başak her şeye kusur bulmaya başlar, Akrep te fazla açık sözlü davranabilir. Eğer Başak gerekli özveriyi gösterirse, ilişkileri yürüyebilir.Düşünceleri bir süre ortak olabilir ama Akrep pek yakında yeni cinsel arayışlara girecektir.


AKREP ile TERAZİ : Akrep, Terazi ye göre fazla kıskanç ve sahiplenicidir. Terazi de, Akrep için fazla tembel ve hassastır.

1 Comment:

  1. Adsız said...
    aslan kadını ve akrep erkeği
    birbirlerine hükmetmeye çalışmaz,saygı gözterirlerse çok ii olur..sadakat,tutku,sevgi dolu bir ilişki.aslan akrebe akrep de aslana güven verr.her konuda derinlemesine konuşabilirsiniz.karşılıklı hoşgürü olursa heyecanı hiç bitmeyen uzun vadeli bir ilişki olur..çok fedakarlık gerektiriyor ama bu ilişkiye değer..

Yorumunuzu bırakın