Dantel,dantel modelleri,dantel örneği,dantel örnekleri,dantel oya,dantel işleri

27 Şubat 2009 Cuma

1-Agdadan sonra solaryuma girebilirmiyim?

Cvp:Hayır .agdadan sonra solaryuma giremeyiz.2-3 saat öncesinde girebiliyoruz.Ayrıca ağdadan hemen sonra denize,havuza,saunaya,hamama giremiyoruz,günese cıkamıyoruz.

2-Ağdadan sonra alkol içeren ürünler kullanabilirmiyim,alkol'ün mikropları öldürdüğünü duymuştum ,doğrumudur?

Cvp:Kesinlikle alkol içeren ürünler kullanmamalıyı.Özellikle kasık bölgesinde ,çünkü normalde günlük hayatta kullandığımız alkollü ürünler o bölgenin asit baz dengesini bozup mantar oluşumuna sebep olmaktadır.

3-Sir ağda batık yaparmı?

Cvp:Biz batıkların ağdadan olduğunu düşünürüz.Aslında batıklar tamamen ağdanın yapılış şekliyle ve vücudun kuruluğuna bağlıdır.Çok sık ağda yapmak,ters yöne çekmek yanlıştır ve batık yapabilir.Ağda seçimi ve bütün bu etkenler çok önemlidir.

4-Batıkları çıkarmak için yumuşak ponza taşları ve peeling yaptırabilirmiyim.?

Cvp:Bazı firmaların bu iş için özel peelingleri bulunmaktadır.Siz bunu haftada bir evde uygulayabilirsiniz.ponzayı ancak size özel kullanılan bir ponzoyla tavsiye edebilirim.Çünkü batıklardan kurtulalım derken herkese aynı kullanılan bir ponzadan mikrop kapabilir.Kıllar yeterli kıl kökü yağlarıyla kendini dışarı atar.

5-Çok yağlanmak kıllarımın daha çok uzamasına neden olurmu?

Cvp:Batıklardan kurtulmak istiyorsak bu duruma biraz göz yummak gerekecek.4,5 ay yağ kullanıp çözüm bulan kişiler var.tercih sizin ya batıklı bir bacak,yada sık sık ağda.

6-Devamlı sir ağda yaptırdığımda sir ağdanın tüyleri azalttığı doğrumudur?

Cvp:Evet doğrudur.Yalnız unutmamamız gereken vücudun bir hormon dengesi vardır.Çok çalışan bir hormon yapısıyla iyi bir sonuç almak mümkün değil.Birde 18 yaşın altındaki genç kızlarda hormonlar çok çalıştığı için azalma mümkün olmuyor.Ancak kılın uzama süresi daha uzun olabiliyor.Her şeyin normal olduğu durumlarda,kesinlikle sir ağdanın tüyleri azalttığı doğrudur.

7-Ağda sonrası vücudumda sarkma olacak korkusuyla ağda yaptıramıyorum.Ağda sarkma yaparmı?

Cvp:Biz istesekte istemesekte vücudumuz zaten her gün yaşlanıyor.Ağdanın katkısı kesinlikle yoktur. Hiç ağda yaptırmayan kişilerin vücudundada sarkmalar oluyor.Zira biz ağda yaparken bezleri yerçekiminin tersine çekiyoruz.Aksine ağdayla ölü deriyi kaldırıp gözenekleri açıp,kıl köklerine oksijen dolmasını sağlamaktayız.

8-Sir ağdanın şeker ve el ağdasından farkı nedir?Hangisi daha etkili ve sterildir?

Cvp:Biz salonumuzda kesinlikle sir ağda kullanıyoruz.Her şeyden önce daha steril.Müşteriye özel bir kerelik kartuşlar,spatulalar,jeller,yağlar,antiseptikler,a ğda bezleri ile uygulanan bir yöntem.Tamamen vücudun kendi esnekliğiyle yapılması gereken bir ağda.ağda yapılırken kişiye oranızı gerin ,buranızı tutun stresinden kurtarıyor.Çok gerdirdiğiniz yerlerde deride kalkmalar olabiliyor.Eskiden çok küçük tüyleri alamazdık.Şimdi iki günlük tüyleri bile alabiliyoruz.Tamamen yağ ile çözünür olması çok steril.Steril olup olmadığını bilmediğiniz bir yerde yıkanmak zorunda kalmıyorsunuz.

9-Varisli bacaklarda ağda yapılabilirmi?

Cvp:Ancak doktor izin veriyorsa yapılabilir.Eskiden şekerli ağdalar çok sıcak olduğuve yapıştırmak için çok bastırmak gerektiği için varisli bacaklarda ağda yapamazdık.Sir ağdanın hem ısısı daha düşük hemde yapıştırmak için çok bastırmak gerekmediği için ,doktorunuzda izin veriyorsa yapabiliyoruz.

10-Kasıklarda ve kol altında iltahaplı sivilceler oluşuyor.Ne yapmalıyım?

Cvp:Kasıklarda oluşan iltahaplı sivilcelerin,çok olması ve geçmemesi durumunda muhakkak bir doktora başvurmalısınız.Bazen gizli şeker bunlara sebep olabiliyor.İçinde kıl olan iltahaplarda cerrahi müdahale gerekebiliyor.

11-Kılların daha çabuk ve daha geç uzadığı dönemler varmıdır?

Cvp:Evet böyle zamanlar vardır.regli dönemi öncesi yapılan ağdalarda kılların daha çabuk uazdığını gözlemledik.Ama tam tersi bir hafata sonra yapılan ağdalarda daha geç uzadığını gözlemlemekteyiz.

12-Tüylerin vücuda faydası varmıdır?

Cvp:evet gerçekten kılların vücuda faydası vardır.Özellikle bazı bölgelerde çıkan tüyler o bölgeleri mikroplardan ve dış etkenlerden korumak içindir.Kalanları ise vücudumuzun yer çekimine karşı kalkanları gibidir.

13-Ağda sırasında canım çok yanıyor.Ağda öncesi ağda yapılan bölgeyi uyuşturan her hangi bir losyon varmıdır?

Cvp:Evet böyle losyonlar vardır.Ağdadan bir müddet öncesi sürdüğümüz tamamen bitkisel,o bölgeyi uyuşturan kremler ve losyonlar kullanmaktayız.

14-Kollarım çok tüylü,ağda yaptırmak istiyorum,daha çok çıkmasından korktuğum için vazgeçiyorum.Sizce aldırmalımı yoksa sarartmalı mıyım?

Cvp:Kollarımız,aldıktan sonra çoğalmayan tek tüylü bölgemiz beklide.Hiç bir şekilde çoğalma olmadığı gibi iki seanstan sonra tüyleri, azalan cok kişi gördük.Ancak dikkat edilmesi gereken tek nokta batık olmaması için her tüyün yönüne doğru alınması gerekiyor.

15-Sir ağda sırasında derim tahriş oluyor.Ağda yaptırmama lımıyım?

Cvp:Sir ağda normal ağdaya göre daha kuvvetli bir ağdadır.Derinin üzerindeki koruyucu deriyi kaldırır.Bu kötü bir ağda yapımı sırasında deri tahriş olabilir.Çok hassa tenliyseniz çok tecrübeli bir ağdacı ve markayı tercih etmelisiniz.

0 Yorum yapıldı

Yorumunuzu bırakın