Dantel,dantel modelleri,dantel örneği,dantel örnekleri,dantel oya,dantel işleri

19 Şubat 2009 Perşembe

1.)Siyah-Beyaz Siyah ve beyaz her daim eskimeyen bir modadır.Modanında önünde klasik olmuştur artık.Özel gecelerde veya gündelik gezilerde her türlü giyim tarzına hitap edebilen bir ikili kombindir.
2.)Siyah Siyahın asilliğinden şüphesi olan yoktur sanırım.Bayanları olduğundan çok daha ince gösteren bu renk her zaman moda tasarımcıların koleksiyonlarında baş sıraları teşkil ediyor.
3.)Mavi Bu sezon mavinin her türlü tonu kıyafetlerde kullanılıyor.Lacivert,saks mavisi,metalik mavi ve gök mavisi kullanılılan tonlarda başı çekiyor.Elbiselerde ise balon etekler bu sezon oldukça çok kullanılıyor.
4.)Kahverengi Bu sezonun en çok kullanılan parçalarından biri olan trençkotlarda ve paltolarda ağırlıklı olarak kahvenin tonları kullanılıyor.Özel gecelerde ağır ve kaliteli bir görünüm veren bu renk gündelik hayattada özellikle pantolonlarda çok kullanılıyor.
5.)Yeşil Yeşil özellikle geçen sezon çok modaydı.Bu sezonda bir çok kolekksiyonda kullanıldı.Ama bu sezon geçtiğimiz sezona göre daha koyu tonlarda yeşil kullanılıyor.Özellikle son zamanlarda kendini iyiden iyiye gösteren millitary modasıyla beraber asker yeşili çok fazla tercih edilmeye başlandı.
6.)Gri

Gelelim bu kışın en favori rengine.Bu sezon grinin en çok abartıldığı bir dönemdeyiz.Botlardan,montlara,elbiselere kadar hayatın her alanında karşımıza gri tonlar çıkıyor.Arada gümüş tonlarınada kayan bu akım bu sezon her yeri sarmış durumda.

7.)Turuncu Turuncu rengini çok fazla enerji veren bir renk olduğu için bu soğuk kış sezonuna özel turuncu tasarımlar hazırlanmış olduğunu düşünüyorum.İçimizi kıpır kıpır eden bu biraz aykırı renk modacılarında dikkatinden kaçmıyor.Benden bir tavsiye daha bu kış sezonu en çok kiremit tonlarındaki turuncular kullanılıyor.
8.)Kırmızı Her bayanın en çabuk tav olabileceği bir renktir.Cazibe,çekim,güç ne ararsan kırmızı renginde var:)Her bayanın dolabında mutlaka olan bu renk bu sezonda hiç hızını kaybetmeden moda dünyasında tam gaz ilerliyor.
9.)Mor Ve Tonları Bu sezon ağırlıklı olamasada mor ve tonlarıda kullanılıyor.Fuşya,lila,mor-lacivet en çok tercih edilenler arasında
10.)Sarı Sarı rengide aynı yeşil gibi geçtiğimiz sezonda çok modaydı.Yalnız bu sezonun geçtiğimiz sezondan farkı civciv sarılarının yerine hardal sarılarının çok daha fazla tercih edilmesi

0 Yorum yapıldı

Yorumunuzu bırakın