Dantel,dantel modelleri,dantel örneği,dantel örnekleri,dantel oya,dantel işleri

30 Nisan 2010 Cuma

Pike-Nevresim Dantelleri



Posted by Picasa

Gul Saray Fiskos Ortusu

Bir ziyaretcimizin cok onceleri istedigi uzere, elisi kitabindan gullu agir bir fiskos ornegi. Uzun Ramazan gunlerinde vakit gecirmeye de uygun olur herhalde.


Posted by Picasa

HAVLU DANTELLERI

Birbirinden degisik ve guzel bir suru havlu danteli ile bu haftaya da merhaba. Ilk ornek minik plastik halkalarin yardimi ile yapiliyor.





Posted by Picasa

29 Nisan 2010 Perşembe

Direk Oda Takimi


Burada bugun tatil olmasi sebebiyle kisaca blogu guncelleyip,haftaici gorusmek uzere diyorum arkadaslar.

Posted by Picasa

Havlu-Bohca Seti


Posted by Picasa

Kelebekli Ortum



Oncelikle herkesin yeni yilini kutlar, saglikli guzel gunler dilerim. Bir hafta kadar buralarda olmayacagim; guzel fotograflarla geri donmek uzere diyor ve
bu kelebekli ortumle bu blogumda bir seneyi daha bitiriyorum. Herkese iyi yillar dilerim.

Posted by Picasa

FISKOS

Gobekteki motifi halkalarin oldugu yere yaparsaniz, belki biraz daha ugrasmis olsaniz da, ortunuzun hem kullanirken hem de yikarken ve utulerken daha kullanisli olacagindan suphem yok.

Posted by Picasa



Semalari ile beraber iki hos ornek. Bu aralar yogunluktan biraz blogu ihmal eder gibi oldum sanki. Farkedilmemistir umarim. Bu arada merak edenler icin; hayir bu tatilim Turkiye'de gecmeyecek. Baska bir yere gidiyorum; ama baska blog takipcisi turk arkadaslar gorecegim.

Alttaki semali perdenin benzerini eklemistim. karar sizin, hangisini begenirseniz onu orun.





Tul kurdelali oda takimi


Masaya kare ortu, orta sehpaya veya bufe ustune ince dikdortgen ve iki ufak kare sepbaya olacak sekilde kendime diktim. Kenarlarina hazir aldigim islemeli tulu gectim; gundelik kullanim icin ideal sade bir takim oldu.

Tul kurdelali oda takimi

Son Cetikler



Elimde kalan son cetik fotograflarini da kis bitmeden paylasmak istedim. Kis basladi mi ki bitsin Serra dediginizi duyar gibiyim. Umarim bir dahaki kis aylarini mevsim normallerinde geciririz dyielim.


Posted by Picasa




Posted by Picasa

Mutfak Bezleri



Bunlar daha once farkli desen calistigim mutfak bezleri. UStteki ornegin semasini gecen hafta Nazlica'da gormustuk. Ben de bu bezlere isledim. Alttakinde ise goncalari aralikli olarak ortuye yerlestirdim.



Posted by Picasa

Masa Ortusu



Istediginiz kadar buyutebileceginiz, masa ortusunden somentabla, yatak ortusune heryere uyabilecek bir ornek.

Posted by Picasa

pERDE SEMALARI



Posted by Picasa

Posted by Picasa

3 Oda Takimi

Posted by Picasa

Eminim ki bircok yerde gormussunuzdur ama gormeyenler icin bir de ben bloga eklemis olayim diye dusundum. Uc farkli model, uc guzel oda takimi. Herkese iyi haftasonlari dilerim.

Posted by Picasa
Posted by Picasa

;;